• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Cooperativa
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Llibreries
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a
  • Esp
Abacus - Notícies - “Cuina salvatge”, un espai digital amb Maria Nicolau produït per Abacus

TV3 prepara “Cuina salvatge”, un espai digital amb Maria Nicolau produït per Abacus

19/07/2023

  • “Cuina salvatge” és un format d’accés digital exclusiu que tindrà gran presència a xarxes socials
  • El programa està format per una trentena de càpsules curtes per introduir la generació TikTok als fogons amb trucs, secrets i bàsics de la cuina catalana 

TV3 prepara “Cuina salvatge”, un nou espai digital produït per Abacus i presentat per la xef Maria Nicolau. A través de càpsules curtes, de menys de 10 minuts, la xef explicarà bàsics de la cuina catalana, trucs, secrets i tot el que cal saber per atrevir-se a cuinar. El plantejament, amb gran presència a les xarxes socials, parteix d’un punt de vista generacional i busca descobrir una cuina assequible, sostenible i de qualitat per a tots els públics, sobretot aquells que viuen més allunyats dels fogons: la generació TikTok.

A més d’un receptari variat, amb espai pels clàssics i per la innovació, el format comptarà amb convidats estrella del panorama juvenil català, així com visites fora de plató per reivindicar també l’àmbit rural. Amb un llenguatge més proper al vídeoblog que a la recepta televisiva, el programa demostrarà que aprendre a cuinar és la millor opció tant per la butxaca com pel planeta. 

La xef Maria Nicolau · © Aleix Serra

Maria Nicolau (La Garriga, 1982) és cuinera d’ofici i de vocació. Després de vint anys d’experiència treballant en nombrosos restaurants de Catalunya, Espanya i França, Nicolau està reafirmant la seva aposta per la divulgació a través de diferents projectes dins el món de la comunicació: actualment col·labora en diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio, com “Tot es mou”, “El matí de Catalunya Ràdio” o ”Està passant”; publica el llibre Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022), un èxit en vendes que ja supera la sisena edició. Paral·lelament, publica articles i continua fent rebombori a les xarxes, sempre amb l’objectiu d’acostar la cuina al nostre dia a dia. 

El nou programa de Maria Nicolau, “Cuina salvatge”, és una idea original d’Abacus, sorgida de la crida de projectes audiovisuals culturals, innovadors i divulgatius d'entreteniment de la CCMA i l'ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La xef Maria Nicolau · © Aleix Serra

Més notícies

Abacus i el TRESC coprodueixen Dioptria, 55, un gran homenatge a Pau Riba en el marc del Grec Festival

23/07/2025

Ahir al vespre, el Teatre Grec de Barcelona va acollir Dioptria, 55, un espectacle coproduït per Abacus i el TRESC que va retre homenatge a Pau Riba i al seu disc més icònic, Dioptria. La proposta, inclosa a la programació oficial del Grec Festival, va esgotar … Llegeix més

Abacus i la revista Descobrir impulsen una campanya de país per preservar el Delta de l’Ebre

26/06/2025

Aquest vespre, la Finca Bombita de Deltebre ha estat escenari de la presentació del número especial de la revista Descobrir, publicada per Abacus, dedicat al futur del Delta de l’Ebre, un territori que des de fa anys protagonitza titulars de … Llegeix més

Pàgina següent

Footer

  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Llibreries
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a