• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Cooperativa
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Llibreries
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a
Abacus - Notícies - Premi Ciutat de Barcelona per Crim i càstig

Premi Ciutat de Barcelona 2021 de Traducció per Crim i Càstig

17/02/2022

L'edició de Crim i càstig de Miquel Cabal, que ha estat reconeguda amb el premi Ciutat de Barcelona 2021 de Traducció en la llengua catalana per l'edició que vam publicar l'any passat d'aquest clàssic rus sota el nostre segell editorial de La Casa dels Clàssics.

El jurat ha atorgat per unanimitat el guardó «per la riquesa de la llengua i la diversitat de registres, per la feina de contextualització del món representat en la novel·la, i per l'actualitat i l'oportunitat d'una obra universal que encara ens interpel·la.» L'acte de lliurament ha tingut lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona aquest 15 de febrer. Moltes felicitats!

I si vols saber-ne més, no et perdis la conversa que va mantenir en Miquel Cabal amb en Xavier Graset fa uns mesos. Escolta-la aquí.

Més notícies

El Festival TRESC CONCA, impulsat per Abacus i el TRESC, triomfa en la seva primera edició

23/10/2025

Del 18 al 20 d’octubre, la Conca de Barberà va acollir un esdeveniment que celebra la cultura i el vi, i que reafirma el compromís d’Abacus i del TRESC amb la cultura de proximitat i el territori Abacus i TRESC han impulsat  la primera edició del festival … Llegeix més

Abacus i Cuina organitzen la 10a edició del Plat Favorit dels Catalans

16/10/2025

El concurs gastronòmic, consolidat com una de les cites més estimades de la cuina catalana, busca el plat més emblemàtic del país en una edició especial que coincideix amb Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia. Abacus i la revista Cuina impulsen la … Llegeix més

Pàgina següent

Footer

  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Llibreries
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a