Del 18 al 20 d’octubre, la Conca de Barberà va acollir un esdeveniment que celebra la cultura i el vi, i que reafirma el compromís d’Abacus i del TRESC amb la cultura de proximitat i el territori

Abacus i TRESC han impulsat la primera edició del festival TRESC CONCA: Cultura i vi, un esdeveniment que combina cultura, vi i patrimoni i que ha convertit la comarca de la Conca de Barberà en epicentre cultural durant tres dies.
Del 18 al 20 d’octubre, milers de visitants van gaudir d’una programació diversa, amb actuacions musicals d’El Pony Menut, Roba Estesa, La Ludwig Band i Roger Mas, així com espectacles de dansa, circ, màgia i comèdia. Els diferents espais van registrar plens absoluts i les visites guiades als monuments es van exhaurir en poques hores.



El festival va comptar amb la participació de 14 cellers de la DO Conca de Barberà, que van oferir tasts als visitants en escenaris únics com el castell templer de Barberà de la Conca, les Coves de l’Espluga de Francolí o els carrers emmurallats de Montblanc.

“Estem molt contents. Ha estat un cap de setmana preciós. Amb el TRESC i Abacus, la nostra intenció és portar un bocí de cultura a aquest fantàstic territori i posar en valor l’enoturisme i el patrimoni”, ha destacat Gerard Birbe, director del TRESC.
Amb aquesta iniciativa, Abacus reafirma el seu compromís amb la difusió de la cultura arreu del país i amb la creació de vincles entre comunitat, cultura i territori, impulsant projectes que generen impacte cultural, social i econòmic.