• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Cooperativa
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Original
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a
  • Esp
Abacus - Notícies - Torna la revista APART

Torna la revista APART amb els xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas com a directors convidats

30/05/2024

  • L’edició d’enguany explora l’efervescència de les cuines de la Mediterrània amb reportatges dedicats a la Itàlia, la Riviera francesa, l’Ístria croata, Esmirna, el Rif, les illes Cíclades i Catalunya
  • Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, del restaurant Disfrutar, prenen el relleu dels germans Roca i Ferran Adrià com a directors convidats d’APART
  • Impulsada per CUINA i editada en català, castellà i anglès, APART és la revista anual d'Abacus que descobreix experiències locals a tot el món que dibuixen la gastronomia del futur

Aquest matí s’ha presentat al restaurant Disfrutar de Barcelona el tercer número d’APART, que enguany està dedicada a explorar l'efervescència de les cuines de la Mediterrània, un mar en contínua transformació.

Cada número d’APART compta amb grans figures de la nostra gastronomia com a directors convidats. El primer número va estar dirigit per Ferran Adrià, mentre que el segon va comptar amb la complicitat dels germans Roca. Aquest tercer número té els xefs del Disfrutar, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas com a directors convidats.

Set regions, de punta a punta de la Mediterrània

A les pàgines del tercer número d’APART, la Mediterrània és la protagonista absoluta. La travessa dels tres xefs es deté a Itàlia, la Riviera Francesa, l’Ístria croata, Esmirna (Turquia), el Rif (Marroc), les illes Cíclades (Grècia) i Catalunya, un territori ple de reptes també al voltant de la cuina i l’alimentació. El despoblament de les zones rurals, l’amenaça a la biodiversitat i l’escassetat de recursos hídrics són alguns d’aquests desafiaments comuns.

Per explorar, hem comptat amb la col·laboració de periodistes i fotògrafs d’aquests països, com Luciana Squadrilli (Itàlia), Maria Canabal (Riviera Francesa), Velimir Cindric (Ístria croata), Sandra Sinem Kaya (Esmirna), Farah Nadifi (el Rif), Eleftheria Vasiliadi (illes Cíclades) i Àgata Albero (Catalunya).

Una edició en tres idiomes

APART s’edita en tres idiomes (català, castellà i anglès), té un preu de 9,95 € i ja està a la venda a les botigues Abacus i als quioscos i a la pàgina web www.apartgastro.com

Més notícies

Abacus referma el seu compromís amb la cultura catalana al lliurament del 57è Premi d’Honor

04/06/2025

El Palau de la Música Catalana va acollir ahir, 2 de juny, l’acte de lliurament del 57è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, impulsat per Òmnium Cultural i patrocinat per Abacus per segon any consecutiu. El guardó, considerat la més alta distinció per la … Llegeix més

Abacus estrena el documental "Plat en blanc" sobre Disfrutar, el millor restaurant del món 

14/05/2025

Abacus i 3Cat han estrenat aquest vespre Plat en blanc, un documental sobre el restaurant Disfrutar, proclamat fa un any com el millor restaurant del món. L’esdeveniment ha tingut lloc al cinema Phenomena Experience de Barcelona, com a part … Llegeix més

Pàgina següent

Footer

  • Cooperativa
  • Missió i valors
  • Les persones
  • La història
  • L’estratègia
  • Treballa amb nosaltres
  • Per saber-ho tot
  • Codi ètic
  • Política de privadesa
  • Canal de denúncies
  • Avís legal
  • Abacus
  • Abacus Original
  • Abacus Educació
  • Abacus Futur
  • Abacus Media
  • Abacus Idea
  • Notícies
  • Agenda
  • Contacte
Fes-te soci/a