Documentació corporativa

documentació corporativa

Documentació Corporativa

En aquest apartat us presentem alguns dels nostres documents corporatius  que pel seus continguts us poden facilitar aquella informació de la cooperativa necessària per a tenir-ne més coneixement del que som i del com ho fem.

Documents  que presentem amb una clara vocació comunicativa adreçada al nostre soci-client, elements claus per a donar a conèixer la nostra  missió, visió i objectius que s’adrecen  al nostre model cooperatiu modern i participatiu.

Consulta aquí la web de la Memòria 2015
Consulta aquí la Memòria 2015 en pdf.

Memòria

Abacus cooperativa publica anualment la seva Memòria amb el recull de les accions i activitats de la cooperativa així com els resultats econòmics, socials i ambientals que se’n desprenen del seu exercici.

Veure la Memòria de sostenibilitat 2015

Dossier corporatiu

En aquest document us presentem l’activitat principal de la cooperativa i els principals trets i característiques que ens defineixen i que estableixen la manera de fer del nostre projecte cooperatiu.

Consulta aquí el dossier corporatiu

Estatuts Socials

Consulta aquí la versió, pendent d’edició final, dels Estatuts Socials pels quals es regeix ABACUS, SCCL. La seva redacció actual incorpora les darreres modificacions aprovades a l’Assemblea General Extraordinària del 3 desembre de 2015 i a l’Assemblea General del 25 de maig de 2016, d’acord amb les seves necessitats i d’acord amb la Llei de cooperatives de Catalunya.

Descarrega’t aquí els Estatuts

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat