DISFRESSA’T DE PAÓ REIAL

DISFRESSA’T DE PAÓ REIALAquest Carnestoltes et proposem una disfressa original i molt fàcil per crear amb les teves pròpies mans i amb productes que trobaràs a tots els nostres establiments.

T’ensenyem com fer, pas a pas, una disfressa de Paó Reial amb la que els petits i petites lluiran una cua ben acolorida. En només 8 passos i fent servir els materials que t’indiquem obtindras un resultat com el de la imatge. A que és preciós?

Doncs ara toca posar-se a la feina! I la primera tasca és anar a una botiga Abacus a pel material!

Llista de materials:

Sac de color blau
Tisores
Regle
Llapis
Paper Crespó de color blau
Cinta adhesiva transparent
Cinta adhesiva de doble cara (esquemes de color groc)
Plomes naturals de color blau
• 2 Planxa d’escuma mitjanes de color verd per la cua i 2 pel cap de color blau i de color blanc
• Planxes d’escuma petites de diferents colors pels detalls de la cua i el cap (negre, groc, rosa, blau clar)
Pintura acrílica negre

Un cop tenim el material, reserva’t un espai a casa on poder confeccionar el patró i tots els materials per obtenir la disfressa. Comença pel cos, que és la base on després hauràs d’adherir la cua, que faràs tot seguit.

Pas 1, 2 i 3Per fer el cos:

1- Estén el sac de color blau i retalla la part per on han de passar els braços i el cap. Pel que fa a la llargada, has de tallar el sac per sota dels genolls.

2- Retalla les plomes utilitzant el paper crespó de color blau i enganxa-les a la part de davant del sac amb cinta adhesiva, de baix cap a dalt. Enganxa les plomes de la part superior amb cinta adhesiva de doble cara.

3- Decora amb plomes naturals de colors on més t’agradi.

Pas 4 i 5Per fer la cua:

4- Agafa la planxa d’escuma verda i retalla-hi peces de 15×40 cm donant forma arrodonida a la part superior. Enganxa les peces amb grapes i uneix la part de sota amb cinta adhesiva fent-hi diverses voltes.

5- Talla trossos de planxa d’escuma de diferents colors i enganxa’ls un sobre l’altre, de més gran a més petit. Col·loca’ls als extrems de la cua. Fes uns talls petits al contorn de la cua i enganxa-la amb cinta adhesiva de doble cara a la part posterior del sac.

Un cop tinguis fet el cos i la cua tocarà fer el cap per donar entitat a la disfressa. Les plantilles per fer els elements les trobaràs aquí.

Pas 6, 7 i 8Per fer el cap:

6- Agafa la planxa d’escuma blava i retalla-hi un triangle equilàter de 50 cm de costat, doblega’l per la meitat i grapa’l només per una de les bandes.

7- Amb les plantilles, retalla els ulls i el bec del paó utilitzant les planxes d’escuma de colors blanc, blau i negre. També pots optar per pintar els ulls amb pintura acrílica sobre la planxa d’escuma.

8- Enganxa les peces com indiquem i, com a detall, enganxa 3 plomes o tires de paper de seda a sobre del cap amb cinta adhesiva de doble cara.

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat