Curs Aloha Mental Arithmetic


01/10/2017 - 21/06/2018 | 17:30 - 19:30

Curs Aloha Mental Arithmetic

Aquest proper octubre comença un nou curs de l’activitat extraescolar ALOHA Mental Arithmetic, un programa de desenvolupament mental, a Abacus Sant Cugat.

Per a tots aquells que encara no ho conegueu, ALOHA és un innovador programa dirigit a nens entre 5 i 13 anys, que utilitza l’àbac, l’aritmètica mental i els jocs per ensenyar als més petits a desenvolupar habilitats mentals com la concentració, atenció, creativitat, imaginació, memòria fotogràfica…

Una de les eines que utilitza el programa ALOHA Mental Arithmetic és l’àbac japonès: S’ensenya als nens a utilitzar l’àbac, un instrument de càlcul mil·lenari, com si fos un joc de fitxes i amb la seva pràctica es van entrenant per visualitzar l’àbac mentalment fins que són capaços d’utilitzar aquesta imatge mental per realitzar les operacions i prescindir de l’àbac físic.

Un altre de les eines bàsiques que s’utilitza són els jocs: jocs didàctics orientats a desenvolupar capacitats de coordinació, concentració, capacitat d’escolta, visualització, psicomotricitat fina i gruixuda, orientació espacial… Cada joc té una finalitat pedagògica que el nen treballa i potencia des de la vessant més lúdica.

Els beneficis en els nens s’observen a nivell global, tot i que el primer i especialment espectacular resultat és el càlcul mental, (i la seva agilitat mental per realitzar-lo), els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global.

Inscripcions obertes al juliol de 2017. Inici nou curs a l’octubre de 2017.

Horaris a Abacus Sant Cugat:

Tots els dijous de 17.30h a 19.30h

Preu:

Mensualitat: 59€

Només nous alumnes:

Material: 60€

Els socis d’Abacus podran gaudir d’una classe gratuïta extra en què els nens/es podran portar a un amic o amiga.

Places limitades.

Per què Aloha Mental Arithmetic?

Per inscripcions i més informació contacteu amb: coordinacio.voccidental@alohaspain.com o al telèfon 605 632 907 o consulteu la pàgina web d’ALOHA Spain www.alohaspain.com

Si ho desitgeu podeu descarregar-vos el formulari d’inscripció, emplenar-lo i entregar-lo a la botiga Abacus Sant Cugat

ALOHA Mental Arithmetic, la primera extraescolar que obté l’aval de la Sociedad Española de Pedagogía.

Aloha Mental Arithmetic
Inscripcions Obertes Curs 17-18
No deixis escapar la teva Plaça
Reserva Ja!

Curs impartit per:

Aloha


Loading Map....

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat