Concert acústic i signatura del Cd ‘Garoina’ de Frans Cuspinera


21/06/2017 | 19:00 - 20:00

Concert acústic i signatura del Cd 'Garoina' de Frans CuspineraFrans Cuspinera és un cantant i compositor autodidacte que, després d’una llarga trajectòria de recerca i experimentació, ha consolidat el seu estil i la seva tècnica al taller de musics de Barcelona. La seva música es podria definir com a folk, tot i que l’ús de la seva veu sovint dibuixa influències del flamenc i juga amb les definicions, apropant-se a una amalgama gens habitual entre els cantants masculins de la nostra terra. Aquesta fusió neix pràcticament del bressol: fill de pare català i de mare andalusa, ha rebut contínuament influències d’aquestes dues cultures tan allunyades i alhora tan connectades.

En Frans ens parla sobre nosaltres mateixos i sobre les nostres vides; el dolor i l’alegria de les relacions personals; la celebració de l’amor; el pas del temps que mai s’atura i que ens enfronta, les nostres contradiccions; i, molt especialment, l’emotiu i màgic retrobament amb una natura mediterrània, exuberant i vivíssima, il·lustren i donen vida a les lletres de les seves cançons.

La veu de Frans Cuspinera, fràgil i etèria en alguns compassos, dura i terrenal en d’altres, passeja també per zones properes al fado i a la música àrab, al pop, al jazz i a la música d’autor.

Frans Cuspinera és la gran sorpresa musical de la temporada.


Loading Map....

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat